Zaterdag 7 november @ Vechtclub; Rebel Up! Soundclash *Polska Rootz* avond

Rebel Up Utrecht November 7

Rebel Up Utrecht November 7

Op Zaterdag en Zondag 7-8 november staat de Culturele Zondag in Utrecht volop in het teken van Niemandsland; het 20 jarige jubileum rondom de Val van de Berlijnse Muur. Het begint zaterdagavond al met een zeer ruim en gratis uitgaansprogramma door de hele stad om in goede Berlijnse sferen te raken. Natuurlijk doet de Vechtclub ook mee, dat door zijn speciale lokatie en doe-het-zelf mentaliteit toch zeker wel een verstopt stukje Berlijn is in Utrecht!

Op deze Rebel Up! Soundclash avond richten wij ons op het Berlijnse Eastblok Music label, dat zich specialiseert in nieuwe Oost Europese muziek uit lokale alternatieve scenes.

Het thema *Polska Rootz* is een doorsnee van de huidige roots-reggae muziek uit Polen zoals deze stijlvol door nieuwe artiesten vermengd wordt met Poolse volksmuziek, klezmer, drum’n’bass en elektronica. Onder de naam *Polska Rootz Soundsystem* zal DJ Zonic, alias labelbaas Alexander Pehlemann, optreden met een vernieuwende roots reggae set van pure Poolse makelij. Ook zal de in Amsterdam woonachtige Poolse dj Vega Selecta een set komen spelen in Poolse roots sferen zoals men nog niet zal kennen. De rest van de avond zal worden volgespeeld door de lokale Utrechtse kollektiefjes van Rebel Up! en Kako Da Ne die samen een eigenzinnige weg in geluid door Polen en de rest van Oost Europa zullen banen.

Zowiezo is de entree SUPERCHEAP deze avond;  gratis/1 eurootje! (als vrijwillige bijdrage)

Open: 22:00 tot 04:00

Place: Vechtclub, Overvecht-Zuid;

Brailledreef 9 (naast winkelcentrum Overvecht)

googlemaps link; http://tinyurl.com/yg5p92m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *