Vrijdag 12 feb; Rebel Up! Soundclash @ Vechtclub, Utrecht met DJ Zhao (DE/CN) en meer!

Ahoi,

Deze Rebel Up! avond hebben we een speciale gast uit het verre oosten!
DJ Zhao is de Chinese ambassadeur van warme wereldse tonen en vermengt voorouderlijke ritmes met moderne electronica. Via China kwam hij terecht in Amerika, waar hij in 2000 begon met het maken van muziek. Een paar jaar geleden besloot hi naar Berlijn te verhuizen waar hij het Ngoma Soundsystem kollektief oprichtte en ook een reeks Global Bass feesten in Berlijn. Dit bracht hem snel naar diverse festivals en feesten verspreid over heel Europa. Zhao’s stijl is de balans tussen een ethno-musicologist en booty shaker en zo heeft hij het podium al mogen delen met artiesten als Pan Sonic, Shackleton, Rhythm & Sound en Orchestre Poly-Ritmo de Cotonou.

Check zijn muziek en mixen hier, vooral de geweldige Ngoma mixen op zijn blog!
http://soundcloud.com/djzhao
http://differentwaters.blogspot.com/
http://myspace.com/zhaoism

De rest van de avond zal natuurlijk gevuld worden door de nomadische Rebel Up! dj & vj crew met hun speelse, springerige tonen en wilde, kleurige beelden! Ook komen John Kayongo (NubiNite/SwingaLing) en DJ Smartin (Elephant Sound/Fuerza) meespelen met hun warme en opzwepende plaatjes!
Dit gaat zeker een flink heftig dansfeest worden!
en supercheap ook! maar 5€

Ook wij denken aan Haïti, maar wij raden iedereen aan geld te schenken aan het Rode Kruis voor de beste noodhulp. Zelf steunen we liever kleinere langdurige projecten en het goede doel van deze avond is dezelfde als vorige keer in Kenya, met de naam Global Giving. We zullen een kollektebus zetten bij de kassa en om mee rond te gaan gedurende de avond om wat goed extra geld in te zamelen!
“It’s a project that aids a nursery school and rescue center for orphans and vulnerable children in the Kibera slums. The organization is all locally run — and supports about 100 children. Like so many orgs, they have received funding cuts from their major donor and are really in need of growing their funding base.”

vrijdag 12th feb @ Vechtclub, Overvecht-Zuid, Utreg
Brailledreef 9 (naast winkelcentrum Overvecht)
googlemaps link; http://tinyurl.com/yg5p92m
www.vechtclub.nl
deuren open; 22:30 tot 4:00
5€ entree!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *